November 27, 2011

2011 Best Browser Advanture Game

lame aku tak update blog sbb sibuk dengan satu game ni .
mengasyikan giler . 2-3 hari aku boleh main straight .
game  ni lebih kurang macam game ragnarok je .
character comel comel gitu .
gerenti kalo korang maen boleh lekat depan komputer sehari suntuk :)






LINK game tuh : http://cs.r2games.com/

sedikit screen shoot game tuh !

November 9, 2011

Hits From The Bong



Lyrics :

Hits from the bong
Hits from the bong
Hits from the bong
Hits from the bong

Pick it
Pack it
Fire it up, come along
And take a hit from the bong
Put the blunt down
Just for a second
Don't get me wrong
It's not a new method
Inhale
Exhale
Just got an ounce in the mail
I like a blunt or a big fat cone
But my double-barrel bong
Is gettin' me stoned
I'm skill it
There's water inside don't spill it
It smells like shit on the carpet
Still it
Goes down smooth when I get a clean hit
Of the skunky, phunky, smelly green shit
Sing my song
Puff all night long
As I take hits from the bong
Hits from the bong y'all

Hits from the bong
Can I get a hit?
Hits from the bong
Gonna get high

Hits from the bong
Can I get a hit?
Hits from the bong
Can I get a hit?

Let's smoke that bowl
Hit the bong
And then take that finger off of that hole
Plug it
Unplug it
Don't strain
I love you Mary Jane
She never complains
When I hit Mary
With that flame
I light up the cherry
She's so good to me
When I pack a fresh bowl I clean the screen
Don't get me stirred up
The smoke, through the bubbling water
Is makin' it pure so I got ta
Take my hit and hold it
Just like Chong
I get the bowl and I reload it
Get my four-footer and bring it on
As I take hits from the bong

Hits from the bong
Gonna Get High
Hits from the bong
Gonna Get High

Hits from the bong
Gonna Get High
Hits from the bong
Gonna Get High

Hits from the bong
Gonna Get High
Hits from the bong
Gonna Get High

Hits from the bong
Straighten your dick out
Gonna Get Hiiiiggghh

November 7, 2011

SERABUT SERABUT

hari hari aku
takde orang laen ke na kene marah ?
aku ni tempat kau beleber ekk ?
dah lah mulut kau macam sial
makan dalam giler ayat

aku dah tak rasa aman sekarang .
aku ade perasaan jugak oke
selagi aku boleh sabar aku sabar
tp sabar aku ada tahap jugak
kalau aku meletup
aku tak kesah dah apa nak jadi 

kalau aku menjawab kau marah 
kalau aku diam kau lagi marah 
dah tuh kau nak suruh aku buat apa ?
Aku tak paham la kau ni 
tolonglah jangan marah marah kat aku 
pegi la marah kat orang lain 
ak gerenti kalau kau marah marah kat orang lain 
ada kau kene tikam laju laju -,-"

kau kene jaga hati orang lain juga 
jangan fikir kau punya tension je 
kau igt dengan cara kau marah marah orang
boleh hilang kau punya tension
sampai kera berekor dua pun takkan hilang
BODOH



conclusion : jangan na marah marah ta tentu pasal , nanti penumbuk penyepak naik jangan salahkan sesiapa

November 5, 2011

MAROHH MAROOHHHH !

Pukimak !

Wa takda goyang sama lu ,
Lu bising bising tarak guna ma ,
Lu bising macam anjing .

Wa tunggu lu rumah ,
Lu datang amik saja ,
Wa kenal sama lu ,
Lu cakap saja ma .

Lu jangan buat ini macam la , 
Kasi malu saja ,
Lu mau malu ka ?
Lu mau , 
Lu sambung bising la ,

Wa takda cari pasal sama orang ma,
Tapi bila lu jual ,
Wa BELI CASH !

Wa tak mau buang masa sama lu , 
Lu bole jalan la !



AYAM

November 3, 2011

Coretan Untuk Kamu

Bila bercerita
 kisah kau yang gemilang
Bila kisah berulang
Kau menghilang

Dimanakah kisah kau yang gemilang ?

Pabila semuanya sudah selesai
Kau kembali
Kembali dengan pelbagai alasan
Yang cukup untuk membuat aku meluat

Semuanya sudah terbukti 
Kisah kau tiada erti
Tidakah kau terpikir
Berapa banyak hati yang kau sakiti

Berubahlah kawan yang aku sayangi
Sebelum semuanya pergi
meninggalkan kau seorang diri




November 2, 2011

K.S.E



Aku
Melihat keadaan di sekitar
Begitu banyak perubahan yang ak lihat
Taman yang dulu menjadi tempat bermain
Kini sunyi dan sepi
Menjadi satu kenangan yang abadi

Aku
Merasakan semuanya telah pergi
Tanpa meninggalkan sedikit rasa simpati
Penyesalan telah menguasai diri
Ditemani beberapa detik indah
Yang terpatri dalam diri 

Aku
Tidak mahu membuat kesilapan lagi

Aku
Ingin hidup dalam bulatan KITA kembali



ketidakstabilanemosi

Endless Game


Permainan sudah dimulakan
Permainan yang sering dimainkan
Terlalu leka bermain 

Tanpa sedar diri dipermainkan 
Tiada siapa yang boleh hentikan 
Tiada siapa yang boleh menamatkan
Permainan yang tidak berkesudahan